Розчинний цикорій виробляють з натуральної сировини – смажених коренів цикорію шляхом їх екстрації, фільтрації та згущення. Найсмачніше вживати цикорій зі звичайним або згущеним молоком, яким він надає кавово-карамельний смак.
Особливі властивості цикорію тисячоліттями використовуються в народній медицині для лікування серцево-судинних захворювань, органів травлення, діабету, стимуляції імунної системи, підвищення потенції, покращення засвоєння мінералів і загального оздоровлення.
Напій з кореня цикорію дуже нагадує каву за своїми смаковими та ароматними якостями. Просто залийте 1 чайну ложку натурального цикорію ТМ Цикоринка гарячою або холодною водою та насолоджуйтесь цим унікальним напоєм.
Відгуків немає, поки що.